'

Ilolla ja ylpeydellä olen saanut seurata Valtterin matkaa kohti yrittäjyyttä. Valtterin toimia voi vähintäänkin luonnehtia rohkeiksi, kun muut pakkaavat pillejä pusseihin tai laittavat hanskoja nauloihin, Valtteri on kaikessa hiljaisuudessa perustanut Pohjanmaalle oman lentokoulun sekä hankkinut oman lentokoneen. Itseasiassa toiminta ei ole enää pysynyt aivan pimennossa ja yritys onkin jo päässyt uutisiin sekä saanut asiakkaita. Itse olen saanut hiukan osallistua tähän hienoon projektiin auttamalla lentokoulun nettisivujen pystyttämisessä ja nyt lentokoneen hankinnan myötä sivuja on taas syytä rakentaa eteenpäin. Lisäksi autoin vaimoani lentokoulun logon sähköistämisessä. Tosin Veeran silmien ja tyylitajun ansiosta homma olikin melko helppoa, kun minun tarvitsi vain saattaa logo sopivaan digitaaliseen muotoon.

Veeran suunnittelema logo lentokoululle

Valtterin tarina on innoittava ja hyvä esimerkki meille kaikille siitä, että aina kannattaa yrittää. Itseäni yrittäjyys on jo pitkään kiehtonut ja Valtterin elävä esimerkki toimiikin uutena innoituksen lähteenä. Ehkäpä vaikka näistä nettisivuista tai jostain insinöörihommista tai kenties sovelluksista voisin kehitellä itselleni mieleisen liikeidean.

Anna Lentokoulu V Flyn siis siivittää sinut komiasti ilmoille ja käy varaamassa itsellesi sopiva kurssi tai vaikka yksittäinen lentotunti opettajan kanssa!

PS. Jos tarvitset apua logo asioissa tai haluat tilata itsestäsi vaikka muotokuvan, käänny rohkeasti Veeran puoleen.

Kategoriat: HarrastuksetYleinen

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.