'

Jos haluat hyvää sano Kotiteurastamo Milan

Milanille tekemäni nettisivut alkavat olla viimeistelyä vaille valmiina ja olen niihin jo tässä vaiheessa verrattain tyytyväinen. Vielä on toki jotain siistimistä jäljellä ja käännöksen viimeistelyä tekemättä, mutta sivuilta jo selviää mistä asiasta on kyse. Tässä hankkeessa mukavaa oli ennen kaikkea hyvä asiakas, jonka ammattitaito omassa työssään oli innostavaa. Päätinkin, että kerron tässä jutussa enimmäkseen Milanin kotiteurastamosta.

Milanin Kotiteurastamo tarjoaa monipuolisia kotiteurastuspalveluita

Milan hoitaa kotiteurastuksia kotitilalla kuten yrityksen nimi vihjaa. Häneltä luonnistuu kuitenkin myös lihojen jatkojalostus, siitä voisikin kertoa vaikka oman tarinan. Häneltä onnistuu niin makkarat kuin vaikka kebabin valmistus. Todellisuudessa lista on loputon, voit käydä itse katsomassa herkullisia esimerkkikuvia Kotiteurastamon kotisivuilta tai Facebookista. Palvelut eivät rajoitu kuitenkaan tähän, vaan voit tilata Milanilta vaikka kokonaisen kattauksen esimerkiksi hääjuhlaan tai illanistujaisiin. Monenlaista syötävää on siis saatavilla. Ohessa joitain Milanin tuotoksia.

Joitain Milanin tekemiä liharuokia ja leikeitä.

Ruokien lisäksi Milan tekee hätäteurastuksia lyhyellä varoitusajalla. Eli hänet saa hätätilanteessa ripeasti paikalle, kun kotieläin loukkaantuu ja lihat halutaan nopeasti joko omaan käyttöön tai toimitettuna teurastamoon. Hänellä on lihojen kuljetuksessa apunaan oma kylmäkuljetusauto, jossa hän voi leikata lihoja asiakkaiden kotitiloilla, tai toimittaa teurastetun ruhon muualle jatkojalostukseen. Hänet voi soittaa avuksi myös silloinkin kun tarvitaan vain lihojen kuljetusta ilman teurastusta tai leikkaamista.

Milanilla on pitkä kokemus lihojen kanssa työskentelystä. Hän on leikannut lihaa mm. Snellmanin palveluksessa ja tehnyt erikoisia lihatuotteita jo pitkän aikaa. Juuri Milanin osaaminen tekee hänestä hyvän kumppanin tilanteissa, joissa arvokasta lihaa pitäisi alkaa leikkaamaan. Ei ole ihme, että myös monet metsästysseurat ja hirviporukat pyytävät hänen apuaan kun vaikka hirvi halutaan sellaisiksi paloiksi, että niitä on mukava käyttää keittiössä.

Isojen eläinten lopetukset kuuluvat myös Kotiteurastamon palveluihin. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi lemmikkihevosten lopetukset, kun lemmikin elämänehtoo alkaa olla käsillä. Milan tarjoaa lemmikkien omistajille ulkopuolisen apua tässä ikävässä tehtävässä, joka ei ole mieluinen, vaikkakin toisinaan välttämätön. Milan hoitaa lopetuksen aina rauhallisesti ja ilman kärsimystä käyttäen kunnollisia välineitä oli kyseessä mikä eläin tahansa. Hänellä on lisäksi juuri tähän tehtävään hankittu erikoiskoulutus sekä aluehallintoviraston myöntämä lupa isojen eläinten lopetukseen.

Loppukaneettina voi sanoa ”Milanin avulla saat lihasi sellaisina kuin ne haluat, etkä sellaisina kuin sattuu tulemaan”.

Jussi


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *