'

Kisa alkaa 30.7.2022 jatkuen vuoden loppuun ja päättyen viimein voittajan paljastamiseen

Yleistä

Kisataan kolmessa sarjassa: Kivääri rautatähtäin/suurentamaton punapiste, Kivääri kiikarilla, ja Reunasytytteiset aseet vapaalla tähtäinlaitteella. Jokainen on vapaa osallistumaan mihin tahansa sarjaan tähän sarjaan soveltuvalla aseella. Ampumasuorituksia ei ole rajattu, vaan kukin saa ampua niin monta kilpasarjaa kuin haluaa. Kilpailija voi siis ampua joko yhdessä, kahdessa tai kolmessa sarjassa.

Kilpasarja:

Kilpasarja käsittää viiden laukauksen ampumisen kisanjärjestäjän tarjoamaan tauluun. Vain viralliseen tauluun ammuttu sarja lasketaan mukaan kilpaan. Jokainen suoritus maksaa 5€ ja se lisätään voittopottiin. Kilpasarja ammutaan tasan sadan metrin päässä olevaan tauluun. Mätäslammin rata oletetaan tässä olevan 100m. Mikäli ammutaan jossain muualla, täytyy etäisyys varmistaa erikseen. Ampua saa haluamastaan asennosta, mutta kisasuoritukselle on 5 minuutin aikaraja lähtien ensimmäisestä laukauksesta.

Pisteenlasku

Suorituksia arvioidessa otetaan huomioon ainoastaan kasan koko, huomioiden käytetty kaliiberi. Mikäli taulusta ei löydy viittä reikää, taulua ei oteta huomioon. Pienempi kasa katsotaan paremmaksi, eikä ole väliä mistä kohtaa taulua se löytyy.

Palkinnot

Palkintoja jaetaan jokaisen sarjan kolmelle parhaalle ampujalle, jotka jakavat kyseiseen sarjaan kertyneet osallistumismaksut keskenään. Kertyneet maksut jaetaan kolmen parhaan kesken siten että, voittaja saa sarjan rahoista 50%, toiseksi tullut saa potista 33% ja kolmannelle jää 17%. Palkinnot pyöristetään tasaeuroiksi.

Osallistuminen:

Osallistuminen kilpaan on mahdollista vain todistajien läsnäollessa, mutta se on avoinna kaikille. Voit siis lainata asettasi kaverillesi ja pyytää hänet mukaan. Yhden todistajista on oltava kisan järjestäjä eli allekirjoittanut. Jokainen osallistuja huolehtii yleisestä turvallisuudesta radalla. Jokainen myös huolehtii omatoimisesti omasta kuulon- ja näönsuojauksestaan, sekä on velvollinen vastaamaan itse aiheuttamistaan vahingoista. Kisanjärjestäjä ei siis ota itse vastuuta kuin omista hölmöilyistään.

Kisan yleinen kulku:

Kisa alkaa 30.7.2022 Kimingin ampumaradalla, johon jokainen on vapaa tulemaan. Kisasuorituksia otetaan vastaan myös muina aikoina, kun osallistuja on ampumassa kisanjärjestäjän kanssa. On myös mahdollista osallistua kilpaan muilla radoilla, jos ampumamatkaksi saadaan varmistettua riittävän tarkasti 100m. Kisanjärjestäjä kerää osallistumismaksut ja säilyttää niitä voittajille luovuttamiseen asti. On suotavaa maksaa suoritus jo radalla käteisellä, mutta verkkomaksut otetaan myös huomioon. Mikäli ampuja ei ole jostain syystä maksanut kaikkia suoritusmaksujaan 31.12.2022 mennessä, hänen kaikki suorituksensa hylätään.

Hyvää kilpaonnea ja makeita ohilaukauksia toivottaa

Jussi Tamminen, järjestäjä

Extra:

Olisi hienoa järjestää ensi vuonna tämä uudelleen ja kenties ottaa yhdeksi sarjaksi voittajan aseella ampuminen, jolloin todella selviää paras laukaisija.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.